12 feb, seminariet i Örnsköldsvik - Affärskultur i olika länder

Home >> RLCC >> News >> 12 Feb Seminariet I Örnsköldsvik Affärskultur I Olika Länder
Wed, 15/01/2014 - 16:28 By wenjun

Vill du erövra nya marknader?

Är du intresserad av att lära dig mer om kommunikation över kulturgränserna? Vi erbjuder ett seminarium som går djupare i ämnet och hur det kan påverka dina internationella affärer.

 

Plats: Arken, lokal Lodjan, Örnsköldsvik

Datum: Ons 12 feb, kl 13.00–17.00


Att förstå landets affärskultur kan vara nyckeln till framgångsrika utlandsaffärer. Du har en ny potentiell affärspartner i ett land du aldrig varit tidigare. Vad vet du om landets affärskultur? En sak är säker – det kan skilja mycket från affärskulturen hemma. 


Anna-Karin Byström, DC Consulting AB inleder dagen med föreläsning kring kommunikation och kulturförståelse. Hur ser vår kultur ut och hur skiljer den sig från andra länder?

Jonas Vesterlund, Semantix – vikten av att kommunicera på olika språk i text och hemsida. Kan vi lita på att Europa förstår engelska?

Wenjun Ren, DC Consulting AB – tar inte bara upp betydelsen av rätt kroppsspråk, visitkortshantering utan även mycket annat som kan vara viktigt att känna till vid kontakter med Kina.

Claudia Häggström, DC Consulting AB – kopplar till frågor som rör hierarki, respekten man bör visa för chefer och andra frågor som är centrala att känna till i kontakter med Tyskland.

Jonas Carlsson, Business Sweden – berättar om vad som krävs vid export. Vad bör du tänka på vid affärer med andra länder?

Målgrupp:
Seminariet vänder sig till små och medelstora företag som har en ambition att stärka sitt företag på sin hemmamarknad och på sikt växa internationellt. 

Kostnad: Seminariet inkl. fika, 395 kr exkl. moms p.p.

Anmäl
dig direkt på ALMIs hemsidan: http://www.almi.se/

PDF-dokument:  Produktblad_Affarskultur_i_olika_lander_2014.pdf